Siirry sisältöön

Värisilmä

KOKONAISVALTAINEN KUMPPANUUS

Tuloksekasta markkinointia palveluna

Avidly on vastannut Värisilmän markkinoinnista, viestinnästä, digipalveluista  ja mediasuunnittelusta keväästä 2017 alkaen. Kokonaisvaltaisessa yhteistyössä on keskitytty erityisesti digitaalisten mahdollisuuksien voimakkaampaan hyödyntämiseen sekä brändimielikuvan suotuisaan kehittymiseen.

Värisilmä on Suomen johtava sisustuksen pintamateriaaleihin erikoistunut ketju. Markkinoinnissa haluttiin nostaa esiin Värisilmän ainutlaatuinen valikoima ja osaaminen suomalaisten kotien ja julkisten rakennusten viihtyisyyden parantajana. Laadukkaiden pintamateriaalien lisäksi huomiota haluttiin erikoisliikkeen palveluille ja Värisilmän ylivoimaiselle asiantuntemukselle.

800px vs_ekoviikot

800px vs_tunnetila

Värisilmä on keskittänyt koko markkinoinnin johdon ja toteutuksen Avidlylle. Käytännössä se tarkoittaa, että markkinoinnin strateginen suunnittelu tuotepelistä palveluihin ja niiden näkyvyyteen tehdään Avidlyn tiimin johdolla - tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Myös ketjuilmettä hallinnoidaan ja ohjataan Avidlystä.

Markkinointistrategiasta ja konsepteista uusi suunta

Yhteistyö käynnistyi brändin kirkastamisella ja positiointityöllä keväällä 2017. Kiteytetyn “Värisilmä auttaa”-lupauksen pohjalta uudistettiin ketjun markkinointistrategia. Sen yhdeksi kulmakiveksi asetettiin Värisilmän palvelut. Niitä tuotiin esiin palvelukonsepteilla, kuten Tunnetila-sisustuspalvelulla.

Tunnetila-sisustuspalvelu ytimeen nostettiin helppo saatavuus. Aikaisemmin sisustussuunnittelun varaaminen oli mahdollista lähinnä myymälöissä mutta uuden verkkopresenssin myötä digitaalinen asiakaskokemus nostettiin keskiöön. Näin tarpeelliseksi ja tärkeäksi koettu palvelu saatiin laajasti kaikkien saataville. Koska sisustussuunnittelu on henkilökohtainen palvelu, myös suunnittelua tekevät henkilöt nostettiin näyttävästi esiin.

Verkkosivusto tuo ostajan kivijalkaan - tai verkkokauppaan

800px vs_seinapinnat_hands

kuvakaappaus_tunnetila_sivulta

Värisilmä tuo kauneuden kotiin ja verkkosivusto ostajan kivijalkaan. Värisilmän digitaalista presenssiä on vahvistettu määrätietoisesti niin verkkosivujen kehityksen, hakukoneoptimoinnin kuin jatkuvan sisällöntuotannon tekemisellä. Värisilmälle on kehitetty toimiva verkkokauppa ja tuotu se yleisön tietoisuuteen. Sisältöjä kohdennetaan markkinoinnin automaation ja laskeutumissivujen avulla. Myymälämateriaalien tuotanto tukee paikallista näkyvyyttä.

440 059

Kävijää värisilmä.fi -palvelussa 2018

maalikuningas

Strateginen suunnittelu ja taktinen toteutus - kaikki samassa paketissa

Värisilmän markkinoinnin kokonaispalvelu perustuu ketterän markkinoinnin toimintamalleihin. Toimintamallissa pystytään tehokkaasti toteuttamaan näkyvyys ja myynnin kampanjat verkossa ja myymälöissä siten, että ne ovat linjassa strategisten tavoitteiden kanssa. Kampanjan toteutumista ja tehokkuutta pystytään tarvittaessa seuraamaan reaaliajassa ja tekemään muutoksia nopeasti. Kampanjalähtöihin on sisältynyt toteutuksia eri kanavissa, mm. ohjelmayhteistyötä MTV:n remonttiohjelmassa avaamassa kevään maalikautta

Projektissa käytetyt taikavoimat:

Ismo Nikkola

Lisätietoja antaa

Ismo Nikkola
ismo.nikkola@avidlyagency.com

Lue lisää tarinoita yrityksistä, joita olemme auttaneet eteenpäin

Opi ja kasva – lue lisää aiheeseen liittyviä sisältöjä

Pohdin tässä blogissa, mitä merkitsee, jos ei ole tunneälyä. Ja kuinka auki sekä...
Image showing Sanna Rautio 4 min read by Sanna Rautio
Vanhana radiotoimittajana (juttuja jo vuodesta 1973…) olen innosta puhkuen seura...
Image showing Petteri Väänänen 1 min read by Petteri Väänänen
Tammikuun alussa Facebookin perustaja Mark Zuckerberg ilmoitti yhtiön tekevän me...
Image showing Antti Leino 4 min read by Antti Leino