Siirry sisältöön

Vaasan seutu

ilmeuudistus

Vaasasta, maailmalle.

Vaasan seudun uusi ilme henkii alueen asukkaiden optimismia.

Mahdottoman muuttaminen normaaliksi vaatii hullun rohkeutta ja vakaasti jalat maassa seisovaa määrätietoisuutta. Se vaatii taitoa katsoa kauas mutta myös kykyä nähdä, mistä lähtee liikkeelle.

Vaasan seudulle mahdollisuudet ovat aina olleet omaa pihaa kauempana. Optimismi on Vaasan seudun asukkailla geeneissä. Siksi se menestyy. Samaa henkeä haluttiin vahvasti mukaan Vaasan seudun uuteen ilmeeseen.

Vaasa_sivellin

Vaasa_kassi

Kokonaisuus on yhtenäinen, elävä jaketterä. Se luo pohjan tarinoiden jasisältöjen rakentamiselle kaikissavaasalaisissa kohtaamisissa.

LEENA FORSÉN, VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ, VAASAN KAUPUNKI

Vaasa_typo

Määrätietoisesti mutta ketterästi kohti maalia

Ilmeen suunnittelua ohjasi alusta saakka määrätietoinen tavoite: meri, intohimo ja energia haluttiin elementteinä Vaasan seudun uuteen ilmeeseen.

Avidly suunnitteli seudulle helposti muunneltavan ja moni-ilmeisen tunnuksen. Ilmeen oli lisäksi taivuttava digitaaliseen ympäristöön ja sosiaaliseen mediaan.

– Vaasalaiset kuvasivat kotiseutuaan turvallisena, tyynenä ja vakaana kotisatamana, jota myös logo perusmuodossaan ilmentää. Vaasa-tunnuksen kirjaimet muuttuvat kuitenkin myös kuvasymboleiksi, jotka herättävät tunnuksen eloon. Symbolit kiteyttävät tarinoita Vaasan seudusta, sen asukkaista ja siitä, mikä alueelle on tärkeää, summaa ilmeestä vastannut AD Sanna Rantakoski.

Vaasan seudun asukkaat otettiin mukaan suunnittelutyöhön osallistamisen avulla. Asukkaiden mukana oleminen vahvisti, että suunnittelutyö meni koko ajan oikeaan suuntaan.

– Järjestimme alueen asukkaille Facebook-äänestyksen ja onlineyhteisön, johon kuka hyvänsä alueen asukas sai tulla mukaan. Lisäksi järjestimme Rewell Center -kauppakeskuksessa pop-uptapahtuman, jossa yleisö merkitsi tarroilla mieluisimmat ikonit, Avidlyn asiakkuusjohtajaTeea Björklund kertoo.

VAASA_Tshirt

VAASA

Lopputuloksena syntyi ajassa elävä ja alueen asukkaiden omakseen ottama ilme, jota halutaan myös jakaa muiden kanssa.

– Kokonaisuus on yhtenäinen, elävä ja ketterä. Se luo pohjan tarinoiden ja sisältöjen rakentamiselle kaikissa vaasalaisissa kohtaamisissa, kertoo Vaasan kaupungin viestintäpäällikkö Leena Forsén.

Vaasan seutu on täynnä positiivista energiaa, joka saa asioita tapahtumaan.

Vaasa_logokortit
Vaasa_heart
Teea Björklund

Lisätietoja antaa

Teea Björklund
teea.bjorklund@avidlyagency.com

Lue lisää tarinoita yrityksistä, joita olemme auttaneet eteenpäin

Opi ja kasva – lue lisää aiheeseen liittyviä sisältöjä

Löytyykö yritykseltäsi pitkä kokemus, vahva asiakastuntemus ja lujaa osaamista? ...
Image showing Maija Lehmuslehto 2 min read by Maija Lehmuslehto
Viime vuonna Accenture osti nimekkään luovan toimiston Droga 5:n. Yrityskaupan t...
Image showing Anna Salo 2 min read by Anna Salo
  On hetkiä maailmanhistoriassa, jotka muokkaavat toimialaa tai toimialoja voima...
Image showing Teea Björklund & Minna Utriainen 3 min read by Teea Björklund & Minna Utriainen