Siirry sisältöön
Solidium

Solidium

Sujuvaa vuosikertomuskumppanuutta Solidiumin kanssa

Lähtökohta: 

Avidly on ollut viimeiset kolme vuotta valtio-omisteisen Solidiumin vuosikertomuskumppani. Solidium palasi vuoden tauon jälkeen takaisin Avidlyn asiakkaaksi suunnittelun ammattitaidon, sujuvan yhteistyön ja vaivattoman prosessin vuoksi. 

Solidium vuosikertomus

 

Mitä teimme:

Solidium on Suomen valtion omistama osakeyhtiö, jonka tehtävänä on vahvistaa ja vakauttaa kotimaista omistusta kansallisesti merkittävissä yrityksissä ja kasvattaa pitkäjänteisesti omistusten taloudellista arvoa. 

Raportointi keskittyy Solidiumin rooliin ja tehtävään suomalaisessa yhteiskunnassa, sen omistamien yhtiöiden kehitykseen, ja vuoden 2019 kertomuksessa yhtiön oman toiminnan kehittymiseen 10 toimintavuotensa aikana. Lisäksi olennaisena osana kertomusta on tilinpäätös ja yhtiön hallinnoinnin kuvaus. 

Vuosikertomus on Solidiumin merkittävin vuotuinen julkaisu, joka perinteisen painamisen sijaan julkaistiin 2019 ainoastaan selailtavana pdf:nä.

solidium

Avidlyn AD Tero Harsunen suunnitteli kertomukseen raikkaan ulkoasun, jota päivitettiin hieman vuoden 2018 kertomuksesta. Graafinen suunnittelija Outi Kiviluoto ja projektipäällikkö Harri Paavola toimivat tiiviinä linkkeinä asiakkaaseen päin kertomuksen taittoon, sisältösuunnitelmiin ja projektinhallintaan liittyvissä asioissa. Solidiumilla projektissa on ollut mukana neljän hengen tiimi.

Tuloksia:

Yhteistyö Solidiumin ja Avidlyn välillä on hioutunut kolmessa vuodessa erittäin sujuvaksi.

“Yhteistyö on todella vaivatonta. Kun kaikki tiimin jäsenet tuntevat prosessin, osaavat asiansa, tavoitteet ovat selvänä ja kaikki luottavat toisiinsa, on työn tekeminen suorastaan helppoa”, sanoo Harri Paavola Avidlystä.

Myös asiakkaan puolella yhteistyöhön ollaan oltu tyytyväisiä.

 

Projektissa käytetyt taikavoimat

Luova suunnittelu

Avidly_icons_20

 

Graafinen suunnittelu

Avidly_icons_23

 

Projektijohtaminen

Avidly_icons_17

 

Harri Paavola

Lisätietoja antaa

Harri Paavola
harri.paavola@avidlyagency.com

Lue lisää tarinoita yrityksistä, joita olemme auttaneet eteenpäin

Opi ja kasva – lue lisää aiheeseen liittyviä sisältöjä

Monen asiantuntijan kokemukset median kohtaamisesta ovat negatiivisia. On joudut...
Image showing Jaakko Hänninen 2 min read by Jaakko Hänninen
 
Image showing Jarkko Vepsäläinen 3 min read by Jarkko Vepsäläinen