Siirry sisältöön

Suomen Autokauppa

KOKONAISVALTAINEN KUMPPANUUS

Eläköön autokaupan vallankumous – Saka teki sen

Autokaupan tuore tekijä

Suomen Autokauppa Oy on Suomen voimakkaimmin kasvava autokaupan tuore tekijä, joka myy käytettyjä henkilö- ja pakettiautoja sekä autoihin liittyviä integroituja palveluita. Saka toimii verkossa ja 16 liikkeessä ympäri Suomen.

Saka_Avidly_työnäyte_kuva-1

Onnistuminen liiketoiminnassa vaatii aina yhteistyötä, ekosysteemien rakentamista sekä oikeita kumppaneita, jotka omalla osaamisellaan luovat lisäarvoa liiketoiminnalle. Parhaimmat kumppanuudet syntyvät keskinäisestä luottamuksesta, mikä puolestaan antaa mahdollisuuden heittäytyä rohkeasti uusiin ideoihin

SAMI MÄENTAUSTA, JOHTAJA, SAKA

Autokauppaa aidolla intohimolla

Käytettyjen autojen kaupan alan toimijoiden maine on kyseenalainen. Joku voisi muotoilla, että ala on läpimätä. Kauppiaita haukutaan keskustelupalstoilla huijareiksi ja myyntitilanteissa ihmisiä kohdellaan eriarvoisesti esimerkiksi sukupuolen, iän tai vaatetuksen perusteella.

Saka halusi uudistaa brändinsä kokoisekseen, lisätä tunnettuuttaan sekä korjata vääristyneitä alaan liittyviä mielikuvia. Sakan avainhenkilöt ja pääosa automyyjistäkin tulevat alan ulkopuolelta. Heillä on aito intohimo tehdä kauppaa ja palvella kaikkia asiakkaita. Tämä haluttiin tuoda esille eri tavoin kuin autokaupat yleensä ovat mainostaneet. Haluttiin vakuuttaa suomalaiset siitä, että Saka on luotettava toimija, jolta auton ostaminen on helppoa, vaivatonta ja turvallista.

Saka_Avidly_työnäyte_kuva-4

Vallankumous valtasi kanavat

Avidly suunnitteli Sakalle Autokaupan vallankumouksen. Jokainen vallankumous tarvitsee luonnollisesti manifestin lähtölaukauksekseen. Niinpä Saka julistautui HS:n etusivun vallanneessa manifestissään autonostajien edunvalvojaksi – luotettavaksi ja asiantuntevaksi toimijaksi, joka tekee kaiken toisin kuin alalla on ollut tapana. Manifestin sisältö löytyi hyvin pitkälti Sakan liiketoimintasuunnitelmasta.

Helsingin Sanomien monikanavaisen etusivun lisäksi manifesti kuului pitkässä radiomainoksessa, jonka spiikkasi Jukka Rasila. Autokaupan vallankumous mielenosoituskyltteineen sai runsaasti näkyvyyttä kohdennetussa online-kampanjassa, somessa, banner-mainonnassa, tienvarsitauluissa ja MTV-ohjelmayhteistyössä.

Kaikissa kampanjamateriaaleissa näkyi Avidlyn uudistama Saka-logo sekä graafinen ilme. Kokonaisvaltainen brändi-ilmeen uudistus vietiin luonnollisesti myös Sakan myymälöihin, ulkolipuista henkilökunnan vaatetukseen. 

Saka_Avidly_työnäyte_kuva-hesari

Asiakkaat liittyivät vallankumoukseen

Kampanja nosti Sakan tunnettuutta huomattavasti. Ja kun Sakan henkilökunta vielä teki Autokaupan vallankumouksen teemat todeksi myyntitilanteissa, käytettyjen autojen myynti kasvoi välittömästi ja merkittävästi.

Myynnin kasvun tueksi ja sen kiihdyttämiseksi edelleen Avidly tekee Sakalle jatkuvaa some- ja Google-mainontaa sekä säännöllistä kampanjointia.

Saka_Avidly_työnäyte_kuva-5

Projektissa käytetyt taikavoimat:

Petri Pitkänen

Lisätietoja antaa

Petri Pitkänen
Creative Director
petri.pitkanen@avidlyagency.com

Lue lisää tarinoita yrityksistä, joita olemme auttaneet eteenpäin

Opi ja kasva – lue lisää aiheeseen liittyviä sisältöjä

Löytyykö yritykseltäsi pitkä kokemus, vahva asiakastuntemus ja lujaa osaamista? ...
Image showing Maija Lehmuslehto 2 min read by Maija Lehmuslehto
Viime vuonna Accenture osti nimekkään luovan toimiston Droga 5:n. Yrityskaupan t...
Image showing Anna Salo 2 min read by Anna Salo
  On hetkiä maailmanhistoriassa, jotka muokkaavat toimialaa tai toimialoja voima...
Image showing Teea Björklund & Minna Utriainen 3 min read by Teea Björklund & Minna Utriainen