Siirry sisältöön
MehilainenUskalla-Hero-1900x750

Mehiläinen

MERKITYKSELLISTÄ MARKKINOINTIA NUORILLE NAISILLE

Viisi rohkeaa naista – jokaisella on tarina.

Sosiaali- ja terveyspalvelualan yritys Mehiläisen vahva asiantuntija- ja laatumielikuva haluttiin tehdä tutuksi ja läheiseksi myös nuorten naisten kohderyhmässä.

#uskalla-kampanjassa nostettiin esiin nuorten naisten arkojakin terveyteen liittyviä huolia ja rohkaistiin heitä puhumaan niistä asiantuntijan kanssa avoimesti ja luottamuksellisesti. Kampanja muistutti, ettei terveyspulmien kanssa tarvitse jäädä koskaan yksin.

Tytti_960x1200_1

#Uskalla-kampanja käynnistyi Mehiläisen ja valokuvaaja Viivi Huuskan #Uskalla -valokuvanäyttelyn avajaisilla. Viivi ikuisti näyttelyyn viisi rohkeaa naista, joiden koskettavat tarinat kerrottiin sekä valokuvin että videona. Valokuvanäyttelyn lisäksi kampanja näkyi ja kuului laajasti myös digitaalisissa kanavissa, Basso-radiossa, ansaitussa mediassa sekä blogiyhteistyön kautta.

- Haluttiin tehdä jotain merkityksellistä. Jotain mistä nuoret naiset voisivat saada voimaa. Sen vuoksi kampanjaan haettiin viisi rohkeaa naista kertomaan heidän henkilökohtaisia terveyteen liittyviä asioita. Oli äärimmäisen voimaannuttavaa nähdä kuinka nämä viisi upeaa naista saivat itsekin voimaa, kun pääsivät puhumaan avoimesti asioista. Millaisia tunteita nämä naisten henkilökohtaiset tarinat voivatkaan vastaanottajissa saada aikaan? Kampanjasta vastaava Creative Rainer Geselle pohtii.

Tiia

Oli hieno kokemus olla kuvattavana. Kuvauksissa vallitsi ihana rauha ja tuntui siltä, että oli oikea hetki, että oli hyvä fiilis. Oli hyvä olla.

TIIA, 27, ENDOMETRIOOSI

Tuntuu kuin olisin tuntenut nämä ihmiset paljon pidempään kuin tunnin verran. Hienoa tavata rentoja ja avoimia ihmisiä, jotka ovat minun kaltaisiani.

MIRA, 31, UNETTOMUUS JA ITSETUNTO-ONGELMAT RASKAUDEN JÄLKEEN

Mira

Mimosa

Jokaisen pitäisi olla rohkeasti oma itsensä. Se on tärkeä asia, ja oma terveys on jokaiselle ihmiselle se prioriteetti numero yksi.

MIMOSA, 27, KORKEA MELANOOMARISKI

Mulle olisi tärkeää, että työuupumuksesta,stressistä ja unettomuudesta uskallettaisiin puhua. Sillä vaikka päivä päivältä puhumme enemmän sairauksistamme ja niiden oireista, niissä on yhä sellainen stigma, ettei niistä kehtaa, saa tai voi puhua.

TYTTI, 29, TYÖUUPUMUS JA UNETTOMUUS

Tytti

Noora

On ihanaa, että uskaltaa olla sellainen kuin on ja näyttää siltä miltä näyttää. Näiden kuvausten antama kokemus vahvistaa vielä sitä oloa.

NOORA, 27, AIKUISIÄN AKNE

Kampanja ylitti sille asetetut tavoitteet mm. ansaitun median osalta. Uskalla-kampanjasta ovat kirjoittaneet muun muassa MTV, Ilta-Sanomat, Iltalehti ja Me Naiset ja se oli iltapäivälehtien luetuin juttu usean päivän ajan.

Lue lisää tarinoita yrityksistä, joita olemme auttaneet eteenpäin

Opi ja kasva – lue lisää aiheeseen liittyviä sisältöjä

Lomalla on vihdoin mahdollisuus rentoutumiselle ja suoranaiselle laiskottelulle....
Image showing Avidly Finland 3 min read by Avidly Finland
Joskus takavuosina ei juuri tullut kuuloonkaan tehdä markkinointiyhteistyötä kil...
Image showing Risto Etelämäki 1 min read by Risto Etelämäki
Mitä jää mieleen, kun suomalainen startup lähtee valloittamaan maailmaa? Olin mu...
Image showing Minna Utriainen 2 min read by Minna Utriainen