Siirry sisältöön
case_kouvola_01

Kouvolan kaupunki

strateginen uudistus

Ole kuin olet.
Elä kuin elät.

Avidly (ent. Nitroid) on Kouvolan pitkäaikainen strategisen markkinoinnin ja viestinnän kumppani. Kouvolan strateginen markkinointi on potentiaalisille ja nykyisille asukkaille sekä matkailijoille, yrityksille ja osaajille suunnattua rohkeaa ja näkökulmia avaavaa markkinointia, jonka tarkoituksena on viestiä ylpeästi omanlaisesta kaupungista. Tavoitteena on “sijoittaa Kouvola kartalle”, eli kohottaa Kouvolan tunnettuutta ja vetovoimaa kansallisesti.

case_kouvola_03

case_kouvola_02

Kampanja, joka vetoaa poikkeuksellisella tavalla tunteisiin, mutta puhuttelee faktoilla. Tällaista mekin haluamme tehdä!

UUDEN ASIAKKAAN YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Kouvolassa uskalletaan elää ja ajatella itse

Kouvola ei ole samanlainen kuin muut. Se on kaupunki, jossa jokainen saa elää juuri kuten haluaa. Kaupunki, joka ei peittele, vaan joka korostaa. Joka tuo julki omaleimaisuutta ja asioita, joita ei ole kenelläkään muulla. Kouvola alleviivaa elämäntapojen kirjoja ja alakulttuureita. Asennetta ja persoonaa. Kulttuuria ja särmiä. Huumoria ja positiivisuutta. Aitoa ja ylpeää alueen identiteettiä.

CASE: Ihmisen mentävä

Asumisen kampanja suunniteltiin kahdelle pääkohderyhmälle: nykyisille ja potentiaalisille asukkaille. Kampanja yhdisti tunteisiin vetoavan kuvamaailman sekä asumisen faktat, ja lopputuloksena saatiin aikaan ihmisiä lähelle tuleva mainosten sarja, joka kertoi tarinoita arkisen realismin kautta.

Lyhyet ydinviestit yhdistettyinä tarinallisiin lähestymistapoihin korostivat Kouvolan parhaita puolia uudella äänensävyllä. Mainokset nostivat esiin Kouvolan edullisen asumisen, luonnon, sijainnin ja investoinnit, joilla on merkitystä kaikille ihmisille.

case_kouvola_05_rekry

CASE: Unelmaduuneja Helsingin rennommalla puolella

Kouvolan strategisiin kärkiin kuuluu olennaisesti osaamisen ja työpaikkojen määrän kasvattaminen. Alueen yritysten rekrytointikampanjalla viestittiin, että Kouvola on asukkaiden, yhteisöjen ja yritysten yhteinen kasvualusta, joka sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Samalla haluttiin kertoa Kouvolan ihmislähtöisistä arvoista, hyvin toimivista palveluista ja lukuisista harrastusmahdollisuuksista tavalla, joka puhuttelee pääkaupunkiseudun asukkaita.

case_kouvola_06A_kulttuuri

CASE: Ei kulttuuria voi selittää

Kulttuurikampanja nosti esiin Kouvolan kulttuuritarjontaa persoonallisella tavalla. Se kokosi yhteen kulttuurin eri ulottuvuudet: musiikin, kuvataiteen ja teatterin.

Lyhyiksi tarinoiksi kirjoitetut kohtaukset lähestyivät kulttuuria yksilön näkökulmasta. Tarinat tiivistivät, miksi kulttuuri on meille kaikille merkityksellistä. Kampanjan kuvamaailma haastoi ajattelemaan, mutta samaan aikaan se jätti katselijalleen tilaa omille oivalluksille.

case_kouvola_07A_kokouspalvelut

CASE: Kun kokous meni metsään

Kokous- ja tapahtumamatkailun kampanja viesti Kouvolan monipuolisesta ja ympärivuotisesta palvelutarjonnasta. Sen tärkeimpänä tarkoituksena oli olla kohderyhmilleen ymmärrettävämpi, löydettävämpi ja innostavampi. Kampanjan viestinnällinen konsepti käänsi kokous- ja tapahtumamatkailun negatiiviset stereotypiat positiivisiksi elämyksiksi, joiden pohjana toimi kouvolalainen luonto.

Lue lisää tarinoita yrityksistä, joita olemme auttaneet eteenpäin

Opi ja kasva – lue lisää aiheeseen liittyviä sisältöjä

  On hetkiä maailmanhistoriassa, jotka muokkaavat toimialaa tai toimialoja voima...
Image showing Teea Björklund & Minna Utriainen 3 min read by Teea Björklund & Minna Utriainen
  Uuden aikakauden alku Viime aikojen pyörremyrskyä seuratessa olen useasti miet...
Image showing Jesse Maula 2 min read by Jesse Maula
Olen äärimmäisen yksinkertainen ihminen. Ja laumasielu. Olen mielelläni samaa mi...
Image showing Sanna Rautio 6 min read by Sanna Rautio