Siirry sisältöön

Avidly Mikkeli

Avidly Mikkeli
avidly-mikkeli
MKL

Paikallinen ja palveleva markkinointiviestinnän toimisto Etelä-Savossa.

Tarjoamme Suomen monipuolisimmat markkinoinnin ratkaisut. Meiltä saat kaikki viestintätoimisto-, mainostoimisto- ja mediatoimistopalvelut printistä digimarkkinointiin ja markkinoinnin automaatioon, pakkauksista verkkosivustoihin ja valokuvauksesta videoon tai animaatioon. Meillä hoituvat brändityöt sekä markkinointistrategiat ja -suunnitelmat. Jos harkitsette markkinoinnin ulkoistamista, tuotamme markkinointia myös jatkuvana palveluna. 

Haluamme tehdä rohkeita avauksia ja tukea kumppaneitamme tekemään samoin. Keskitymme luomaan elinvoimaa, kilpailuetua ja tuloksia – luovasti, intohimoisesti ja rohkeasti.

 
Koko Avidlyn asiantuntijoiden osaaminen on käytettävissäsi – myös Mikkelissä. Keräämme jokaiseen tiimiin tarvittavan asiantuntijuuden Avidlyn osaajista. Kaakkois-Suomesta meiltä löytyy toimistot myös seuraavilta paikkakunnilta: Kotka, Kouvola, Lahti, Lappeenranta.
 
Jos haluat uutta kulmaa markkinointiviestintääsi, jätä tarjouspyyntö osoitteeseen southeast@avidlyagency.com tai poikkea Tuma-talossa, niin katsotaan, miten voimme olla avuksi.
 
Ota yhteyttä

Yhteyshenkilömme

Sanna Rautio

Head of Operations
Sanna Rautio

Simo Tuuva

Customer Success Manager
Simo Tuuva

Elina Wiehn-Viren

Account Manager
Elina Wiehn-Viren

Jenny Korhonen

Art Director
Jenny Korhonen

Ota yhteyttä

Tutustu palveluihimme

Pohjoismaisten toimistojemme yhteystiedot löydät täältä.

Kansainvälisen AMIN-verkostomme avulla voimme palvella sinua maailmanlaajuisesti.