Siirry sisältöön

Avidly Mikkeli

Avidly Mikkeli
avidly-mikkeli
MKL

Paikallinen ja palveleva markkinointiviestinnän toimisto Etelä-Savossa.

Tarjoamme Suomen monipuolisimmat markkinoinnin ratkaisut. Meiltä saat kaikki viestintätoimisto-, mainostoimisto- ja mediatoimistopalvelut printistä digimarkkinointiin ja markkinoinnin automaatioon, pakkauksista verkkosivustoihin ja valokuvauksesta videoon tai animaatioon. Meillä hoituvat brändityöt sekä markkinointistrategiat ja -suunnitelmat. Jos harkitsette markkinoinnin ulkoistamista, tuotamme markkinointia myös jatkuvana palveluna. 

Haluamme tehdä rohkeita avauksia ja tukea kumppaneitamme tekemään samoin. Keskitymme luomaan elinvoimaa, kilpailuetua ja tuloksia – luovasti, intohimoisesti ja rohkeasti.

 
Koko Avidlyn asiantuntijoiden osaaminen on käytettävissäsi – myös Mikkelissä. Keräämme jokaiseen tiimiin tarvittavan asiantuntijuuden Avidlyn osaajista. Kaakkois-Suomesta meiltä löytyy toimistot myös seuraavilta paikkakunnilta: Kotka, Kouvola, Lahti, Lappeenranta.
 
Jos haluat uutta kulmaa markkinointiviestintääsi, jätä tarjouspyyntö osoitteeseen southeast@avidlyagency.com tai poikkea Tuma-talossa, niin katsotaan, miten voimme olla avuksi.
 
Ota yhteyttä

Yhteyshenkilömme

Katja Loikkanen

Customer Success Lead
Katja Loikkanen

Sanna Rautio

Head of Operations
Sanna Rautio

Simo Tuuva

Customer Success Manager
Simo Tuuva

Elina Wiehn-Viren

Account Manager
Elina Wiehn-Viren

Jenny Korhonen

Art Director
Jenny Korhonen

Ota yhteyttä

Tutustu palveluihimme

Pohjoismaisten toimistojemme yhteystiedot löydät täältä.

Kansainvälisen AMIN-verkostomme avulla voimme palvella sinua maailmanlaajuisesti.