Siirry sisältöön

Avidly Mikkeli

Avidly Mikkeli

Avidly palvelee Etelä-Savossa

Tarjoamme Suomen monipuolisimmat markkinoinnin ratkaisut. Meiltä saat kaikki viestintätoimisto-, mainostoimisto- ja mediatoimistopalvelut printistä digimarkkinointiin ja markkinoinnin automaatioon, pakkauksista verkkosivustoihin ja valokuvauksesta videoon tai animaatioon. Meillä hoituvat brändityöt sekä markkinointistrategiat ja -suunnitelmat. Jos harkitsette markkinoinnin ulkoistamista, tuotamme markkinointia myös jatkuvana palveluna. 

Haluamme tehdä rohkeita avauksia ja tukea kumppaneitamme tekemään samoin. Keskitymme luomaan elinvoimaa, kilpailuetua ja tuloksia – luovasti, intohimoisesti ja rohkeasti.

 
Koko Avidlyn asiantuntijoiden osaaminen on käytettävissäsi – myös Mikkelissä. Keräämme jokaiseen tiimiin tarvittavan asiantuntijuuden Avidlyn osaajista. Kaakkois-Suomesta meiltä löytyy toimistot myös seuraavilta paikkakunnilta: Kotka, Kouvola, Lahti, Lappeenranta.
 
Jos haluat uutta kulmaa markkinointiviestintääsi, jätä tarjouspyyntö osoitteeseen southeast@avidlyagency.com tai soita +35840 359 1491 / Simo Tuuva.
 
Asiakkaitamme Mikkelissä ovat mm.

 

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilömme

Sanna Rautio

Head of Operations
Sanna Rautio

Jenni Salminen

Account Manager
Jenni Salminen

Simo Tuuva

Sales Director
Simo Tuuva

Jenny Korhonen

Art Director
Jenny Korhonen

Ota yhteyttä

Tutustu palveluihimme

Pohjoismaisten toimistojemme yhteystiedot löydät täältä.

Kansainvälisen AMIN-verkostomme avulla voimme palvella sinua maailmanlaajuisesti.