ansaittu media

Webinaari

Miten saada ansaittua medianäkyvyyttä

Avidly STT yhteiswebinaari Medianakyvyys (2)

Medianäkyvyyden ansaitseminen omalle tuotteelle, organisaatiolle tai teemalle on taitolaji

Avidlyn ja STT Viestintäpalveluiden yhteiswebinaarissa opit:

  • Mitä vaaditaan, että media kiinnostuu aiheesta ja tekee siitä jutun? Voiko toimittajien kiinnostuksen herättämistä opetella?

  • Miten oma aihe kannattaa tarjoilla toimituksiin ja mitä kannattaa ottaa huomioon, jotta sillä on parhaat mahdollisuudet päästä läpi toimituksen tiukasta seulasta?

  • Miten oma aika kannattaa käyttää, kun juttuaihetta tai tiedotetta valmistelee?

  • Mitä haastatteluun päätyvän asiantuntijan olisi hyvä tietää, kun toimittaja viimein haastattelee?

Aihetta käsitellään casejen kautta: miten erilaiset organisaatiot ovat onnistuneet saamaan ansaittua medianäkyvyyttä ja mitä muut voivat oppia niiltä.

Webinaari on hyödyllinen erityisesti markkinointiviestinnän ja viestinnän tekijöille sekä asiantuntijoille, jotka pääsevät osana työtään vastaamaan median kysymyksiin.

Webinaari pidettiin 9.2.2021.

Puhujat

Vest Marja

Marja Vest, Avidly

Avidlyn viestintäpalveluista vastaava johtaja, jolla on pitkä kokemus viestinnästä kaikilla yhteiskunnan sektoreilla niin asiakkaan kuin konsultinkin roolissa. Marjan missiona on auttaa yhteisöjä löytämään oma äänensä sekä antaa niille rohkeutta ja taitoja sen käyttämiseen.

Hänninen_Jaakko

Jaakko Hänninen, Avidly

Haastavien viestintätilanteiden spesialisti, joka valmentaa asiantuntijoita ja johtajia kohtaamaan median. Työskentelee Avidlyssa vanhempana viestintäkonsulttina ja asiakkuusjohtajana.

Jatta Heikkinen_STT Viestintapalvelut

Jatta Heikkinen, STT Viestintäpalvelut

Media- ja markkinointiviestinnän konkari, jolla on taustallaan journalistinen ura STT:n toimituksessa. Työssään Jatta auttaa eri tyyppisiä ja eri toimialoilla toimivia yrityksiä saamaan viestinsä näkyviin ja kuuluviin mediassa.

Katso tallenne

Täytä oheinen lomake. Pääset katsomaan webinaarin tallenteen heti ja saat linkin myös sähköpostiisi.