Siirry sisältöön

Viestintä

Viestintä

Viestintä on liiketoiminnan johtamista, joka auttaa yritystä pääsemään tavoitteisiinsa. Olipa kyse sitten strategian kommunikoinnista, mediahuomion saamisesta, sijoittajien tavoittamisesta, asiakkaiden sitouttamisesta tai yrityskulttuurin rakentamisesta, ratkaisu on viestintä.

Viestintäpalvelumme auttaa näkemään yrityksesi tilanteen ulkopuolelta, kohderyhmän näkökulmasta. Me rakennamme kanssasi yhteistä tarinaa ja tuomme organisaation eri osat yhteen toteuttamaan sitä. Suunnitelmallisella viestinnällä saat kohderyhmäsi huomion ja teet lupauksesi todeksi. Näin syntyy luottamus, joka kestää maailman myrskyissä.

Keinot luottamuksellisen suhteen synnyttämiseen valitaan aina tapauskohtaisesti. Jos sinä et viesti, joku muu täyttää tyhjiön omalla tarinallaan.

Viestintätoimistopalvelumme:

  • Viestien kirkastaminen: Vahva brändi perustuu huolella kommunikoituun kilpailuetuun. Me autamme sinua tarinan kiteyttämisessä ja ydinviestien muotoilussa. Olipa sitten kyse viestinnästä asiakkaille, henkilöstölle tai sijoittajille.

  • Viestinnän johtaminen ja suunnittelu: Tuloksellinen viestintä vaatii selkeät tavoitteet, ryhtiä ja rungon tekemiselle. Näin voit keskittyä oikeisiin asioihin ja mitata niiden tuloksellisuutta. Autamme sinua viestintästrategian ja  viestintäsuunnitelman rakentamisessa sekä niiden jalkauttamisessa arjen työkaluiksi. 

  • Kriisiviestintä on varautumista pahimpaan. Me kartoitamme riskitilanteet, laadimme kriisiviestintäsuunnitelman ja valmennamme avainhenkilöt. Kriisisimulaatio auttaa testaamaan toimintakykyä tiukassa paikassa. Lue lisää ajatuksiamme kriisiviestinnästä

  • Kiinnostuksen herättäminen: Huomion saaminen edellyttää terävää näkemystä ja rohkeita viestintätekoja. Autamme sinua viestintäkampanjoiden rakentamisessa, median huomion saamisessa ja asioiden tuomisessa tietoisuuteen. Tunnemme median sekä vaikuttajat ja autamme sinua luomaan niihin luottamukselliset suhteet.

  • Jatkuva läsnäolo: Varmista, että viestisi ei pääse unohtumaan ja organisaatiosi brändi vahvistuu tasaisesti. Laadukas sisällöntuotantomme varmistaa, että puheenaiheet hyödynnetään monikanavaisesti. Autamme sinua saamaan säännöllistä näkyvyyttä mediassa ja rakennamme läsnäoloa sosiaalisessa mediassa. Lue lisää sisällöntuotannon ja sosiaalisen median palveluistamme.

  • Sijoittajaviestintä: Laaja-alainen kokemuksemme talous- ja vastuullisuusviestinnästä auttaa, kun haluat tavoittaa erityisesti sijoittajakohderyhmän.  Palvelemme asiakkaitamme listautumiseen, yritysjärjestelyihin ja rahoituksen hankkimiseen liittyvässä viestinnässä, viestintästrategiasta raportointiin. Meiltä saat apua sekä säännöllisen että jatkuvan tiedonantovelvollisuuden täyttämiseen yrityksesi tarinaa pitkäjänteisesti tukevalla tavalla.

  • Raportointi ja vuosikertomukset: Olemme kokenut ja asiantunteva vuosikertomusten ja yhteiskuntavastuuraporttien tekijä. Palvelumme kattavat koko raportointiprosessin aina konseptin sisällön ja ulkoasun suunnittelusta tekstien kirjoittamiseen ja taittoon, verkossa tai painettuna.

  • Viestintävalmennukset: Emme pelkästään tee, vaan autamme myös teitä tekemään. Valmennamme teidät huipputuloksiin, olipa kyse sitten mediassa esiintymisestä, sijoittajatapaamisista, sisäisestä viestinnästä tai selkeästä kirjoittamisesta. Kriisiviestinnän valmennus on riskienhallintaa hankalia tilanteita varten. Tutustu Mediavalmennukseen

  • Seuranta ja reagointi: Mediaseurantamme kertoo esimerkiksi, kuinka asetetut tavoitteet toteutuvat tai kuinka kriisiviestintänne etenee. Tutkimuspalvelumme auttavat mittaamaan esimerkiksi sidosryhmien asenteita ja kuuntelemaan niiden näkemyksiä. Tarvittaessa toimenpiteitä muutetaan tai lisätään seurannan perusteella.

Kaipaatko viestinnän sparrausta?

Jaakko Hänninen

Lisätietoja antaa

Jaakko Hänninen
jaakko.hanninen@avidlyagency.com

Opi ja kasva — lue lisää aiheeseen liittyvää sisältöä

Tutustu muihin palveluihimme

Tutustu palveluihimme