Siirry sisältöön

Verkkopalvelut

Verkkopalvelut

Kaupankäynti, viestintä ja asiakaskokemus tapahtuvat yhä enenevässä määrin verkossa. Ei siis ole yhdentekevää, millaisen verkkopalvelun juuri sinun asiakkaasi kohtaavat. 

Hyvässä verkkopalvelussa kohderyhmäsi tulee palvelluksi, autetuksi ja positiivisesti yllätetyksi! Me Avidlyssä rakennamme toimivia ja näyttäviä verkkoratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme erottuvat edukseen. Toteutamme niin yksinkertaiset yrityssivustot kuin pitkälle räätälöidyt sovelluksetkin – ja kaikenlaiset sivustot siltä väliltä.

Avidlyn verkkopalvelutuotanto lähtee aina liikkeelle kohderyhmästä ja siitä, mitä sen olisi tarkoitus saada aikaan. Panostamme käyttäjä- ja strategialähtöiseen ja laadukkaaseen toteutukseen, joka pysyy myös jatkuvan kehityksen mukana. Tavoitteenamme on korkea laatu ja palvelun saavutettavuus kaikille käyttäjille.

Toteutuksissa huomioidaan aina:

  • Responsiivisuus: Kaikki sivustomme ovat päätelaiteriippumattomia.
  • Hakukoneystävällisyys: Sivut rakennetaan noudattaen hakukonelöydettävyyden periaatteita ja tehdään sivuston rakenteesta käyttäjäystävällinen.
  • Analytiikka: Verkkopalveluiden kehittämisen tukena toimii analytiikka, jonka avulla kehitys on suunnitelmallista ja tehokasta.
  • Tietoturva & tietosuoja (GDPR)

 

HubSpot-verkkopalvelut

HubSpot on markkinoinnin automaatioratkaisu, joka tarjoaa julkaisujärjestelmän (HubSpot CMS) sekä valikoiman myynnin ja markkinoinnin työkaluja. HubSpot on liidien hankinnan ykköstyökalu, jolla on myös ylivoimaiset analytiikkaominaisuudet. Avidly on maailman suurin, timanttitason HubSpot-kumppani.

Lue lisää HubSpot-verkkopalveluistamme

 

WordPress-verkkopalvelut

WordPress on maailman käytetyin julkaisujärjestelmä (CMS), jonka ydin on jatkuvassa kehitysprosessissa. Se on monipuolinen julkaisutyökalu, jonka kehittäjäyhteisö tuottaa jatkuvasti uusia lisäosia erilaisii tarpeisiin.

WordPress-toteuttajana olemme korkeimman, kolmen tähden tason markkinointitoimisto Suomessa ja osallistumme WordPress-yhteisön toimintaan maailmanlaajuisesti.

Verkkosivustojen lisäksi suunnittelemme ja toteutamme WordPressillä WooCommerce-verkkokauppoja, LearnDash-oppimisympäristöjä sekä asiakaskohtaisesti räätälöityjä liiketoimintasovelluksia. Lisäksi integroimme WordPressin tarvittaessa asiakkaan muihin järjestelmiin kuten esimerkiksi asiakkuudenhallinta- tai tuotetietojärjestelmiin.

Lue lisää WordPress-verkkopalveluistamme

 

Verkkopalveluiden tuki- ja ylläpitopalvelut

Toteutusprojektin päätyttyä verkkopalvelun elämä vasta alkaa.

Emme usko, että verkkopalvelu voi koskaan olla täysin valmis. Tukipalveluidemme avulla et jää palvelusi kanssa yksin, olet varautunut ajoittain yllättäenkin eteen tuleviin päivitystarpeisiin ja varmistat joustavan pienkehityksen. 

Haluatko tietää lisää? Pyydä meidät käymään ja arvioimme sivustosi suorituskyvyn

Tuomas Korppi

Lisätietoa WordPress-palveluista antaa

Tuomas Korppi
Account Director
tuomas.korppi@avidlyagency.com

Opi ja kasva — lue lisää aiheeseen liittyvää sisältöä

Olen äärimmäisen yksinkertainen ihminen. Ja laumasielu. Olen mielelläni samaa mi...
Image showing Sanna Rautio 6 min read by Sanna Rautio
katsaus analytiikkaan ja konversiopisteisiin kertoo kävijöiden käyttäytymisestä ...
Image showing Markus Rantanen 2 min read by Markus Rantanen
Saavutettavuus tulisi huomioida kaikkien digitaalisten palveluiden kehittämisess...
Image showing Avidly Finland 2 min read by Avidly Finland

Tutustu muihin palveluihimme

Tutustu palveluihimme