Siirry sisältöön

Digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointi on tehokas keino saavuttaa yleisöä digitaalisissa kanavissa ympäri maailman. Palvelumme kattaa digitaalisen markkinoinnin eri osa-alueet kaikissa kohtaamispisteissä ja asiakaspolun vaiheissa.

Digitaalisessa markkinoinnissa jokaisesta osa-alueesta saadaan tarkkaa reaaliaikaista tietoa. Datalla johdettu markkinointi vaatii sekä teknologista että strategista osaamista. Me autamme datalähteiden kartotuksessa, tavoitteen asetannassa ja KPI-mittariston rakentamisessa.

Kun data on analysoitu, me suunnittelemme markkinoinnin sisällöt ja kanavat datavetoiseen insightiin perustuen. Me rakennamme verkkopalveluja, suunnittelemme ja tuotamme sisällöt asiakaspolun eri vaiheisiin sekä autamme markkinoinnin automaation käyttöönotossa ja tuloksellisessa pyörittämisessä.

Hakukoneiden kautta saadut sivustovierailut ovat tyypillisesti hyvin relevantteja myynnin kannalta. Hakukoneoptimoinnissa sivustot mietitään myös teknisesti, mutta erityisesti sisällöllisesti niin, että ne löytyvät hakukoneista oikeilla, potentiaalisen asiakkaan käyttämillä hakutermeillä. Jotta tiedetään, miten omat sivut vastaavat näihin hakutermeihin, on hyvä seurata ja optimoimoida sivuja aktiivisesti, ammattitaitoisen kumppanin kanssa.

Me autamme myös tuloksellisen hakukonemainonnan suunnittelussa ja toteutuksessa. Käytössämme on huipputason ohjelmistot mainonnan tehokkuuden optimointiin ja näkyvyytesi maksimointiin hakukoneissa. Hakusanamainonnan lisäksi autamme ostamaan ja kohdentamaan muuta digitaalista mainontaa, kuten esimerkiksi sosiaalisen median mainoksia tai vaikuttajamarkkinointia.

Kaikki markkinointi on mitattavissa. Olipa tavoitteena sitten brändin kehittäminen tai välitön myynnin kasvattaminen, tuloksia voi ja pitää mitata. Mittausdataa analysoimalla voidaan oppia menneestä ja ennustaa tulevaa sekä tehdä dataan perustuvia päätöksiä markkinoinnin kehittämiseksi. Me analysoimme markkinoinnin tuloksia ja raportoimme ne räätälöidyn dashboard-ratkaisumme kautta.

Palveluitamme ovat muun muassa: 

  • Analytiikan nykytilan katsaus ja toimenpidesuositukset
  • KPI-mittariston rakentaminen
  • Verkkopalvelukehitys
  • Hakukoneoptimointi (SEO)
  • Hakukoneystävällisen sisällön tuotanto
  • Hakusanamainonta (SEM)
  • Verkko- ja somemainonta
  • Markkinoinnin automaatio 
  • Dashboard-työkalut ja seuranta

 

Kaipaatko digimarkkinoinnin tehostamista?

Anna Salo

Lisätietoja antaa

Anna Salo
anna.salo@avidlyagency.com

+358 40 594 8674

Opi ja kasva — lue lisää aiheeseen liittyvää sisältöä

Alkuvuonna on julkaistu jälleen paljon dataa digimarkkinointiin liittyen. Tässä ...
Image showing Anna Salo 2 min read by Anna Salo
Hakukonemainonta eli SEM (Seach Engine Marketing) soveltuu eri tavoitteisiin ain...
Image showing Anna Salo 2 min read by Anna Salo
Miltä kuulostaa työskentely maailman toiselta puolelta käsin koto-Suomeen? Minul...
Image showing Simo Partanen 2 min read by Simo Partanen

Tutustu muihin palveluihimme

Tutustu palveluihimme