Siirry sisältöön

Markkinoinnin seikkailulla Sveitsissä

13.5.2019

Me Avidlyllä tapaamme sanoa, että merkittävää markkinointia ja viestintää ei synny ilman seikkailua. Seikkailua on asioiden katsominen uudesta näkökulmasta. Se johtaa uusien asioiden löytämiseen ja kokeiluihin. Huomista ei rakenneta eilisen opeilla.

Me rakennamme tänään huomisen viestintää. Siihen kuuluu rajattomuus - paitsi välineiden, kohderyhmien ja menetelmien, usein myös kansallisvaltioiden välillä. Yhä useamman suomalaisenkin yrityksen leikkikenttä on Eurooppa, Aasia - tai koko maailma! Alkaneella viikolla toteutan Avidlyn missiota konkreettisesti tuntemattomassa seikkaillen. Vietän viikon Genevenjärven rannalla, Montreux´ssä, AMIN Worldwide -verkoston kumppanitoimistollamme. Tutustun B+G Partnersin työskentelymenetelmiin, asiakkaisiin ja ihmisiin.

Etukäteen tiedän vain, että saan tehdä B+G Partnersin asiakastöitä. Mitä kaikkea se pitääkään sisällään selvinnee pian. Oma tavoitteeni on haastaa itseäni, vaihtaa näkökulmaa – oppia ja oivaltaa jotain rajojeni ulkopuolelta. Lähdin matkaan uteliain ja innostunein mielin, tomorrowbound-asenteella. Toivon palaavani takaisin reppu täynnä ideoita, joita voin soveltaa myöhemmin työssäni sekä jakaa kollegoilleni.

Seikkailu on tärkeää sillä myöskään markkinoinnin maailma ei tunne rajoja. Me palvelemme isolla intohimolla niitä suomalaisia asiakkaita, jotka tähyävät pienen maamme rajojen ulkopuolelle. Samaan aikaan meillä on useita kansainvälisiä asiakkaita, jotka ovat löytäneet meistä parhaan kumppanin juuri heidän brändinsä eteenpäin viemiseen. Kansainvälisen osaamisemme ja verkostomme avulla pystymme palvelemaan heitä parhaalla mahdollisella tavalla

Työvaihtoni on osa AMIN Worldwide -verkoston yhteistoimintaa. AMIN-verkostoon kuuluu yli 50 kansainvälistä markkinointitoimistoa ympäri maailman. Yhteistä niille on seikkailunhalu, tulevaisuuteen katsominen ja aina parhaaseen pyrkiminen. Tänä keväänä 20 ihmistä AMINin Euroopan toimistoilta tutustuu viikon ajan johonkin toiseen toimistoon. Kollegani Heidi lähtee pian Portugaliin, ja meille Suomeen Avidlylle tulee vieraita Latviasta ja Belgiasta.

Haastan sinutkin tällä viikolla tekemään jotain aivan erityistä seikkailuhengessä. Adventures are the best way to learn!

Seuraa AMIN-verkostoa:
Twitter: @AMIN_Worldwide
FB: AMINWorldwide

Anna Sorko

Anna Sorko

anna.sorko@avidlyagency.com

Monipuolinen viestinnän strategi. Yhdistää työssään kovan ja pehmeän datan, innostuu asiakasymmärryksestä ja asiakkaiden auttamisesta mahtaviin tuloksiin.

Näytä kaikki kirjoitukset

Opi ja kasva – lue lisää aiheeseen liittyviä sisältöjä

  On hetkiä maailmanhistoriassa, jotka muokkaavat toimialaa tai toimialoja voima...
Image showing Teea Björklund & Minna Utriainen 3 min read by Teea Björklund & Minna Utriainen
  Uuden aikakauden alku Viime aikojen pyörremyrskyä seuratessa olen useasti miet...
Image showing Jesse Maula 2 min read by Jesse Maula
Olen äärimmäisen yksinkertainen ihminen. Ja laumasielu. Olen mielelläni samaa mi...
Image showing Sanna Rautio 6 min read by Sanna Rautio