Siirry sisältöön

Miksi HubSpot? 5 hyvää syytä ottaa HubSpot käyttöön

18.6.2019

HubSpotia käyttää Suomessa jo lähes muutama tuhat yritystä. HubSpot tulee varmasti monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta valtaamaan markkinaa laajemminkin, oletettavasti hyvin pian. HubSpot on paljon enemmän kuin pelkkä markkinoinnin automaatiotyökalu, se helpottaa arkeasi enemmän kuin uskotkaan.

Tässä 5 hyvää syytä siirtyä HubSpotin käyttäjäksi

  1. CRM (Asiakkuudenhallinta)

Haluaisitko tietää milloin asiakkaasi avaa lähettämäsi sähköpostin? Entä koska viimeksi olitte yhteydessä? Ketä asiakkaistasi on tulossa järjestämääsi tapahtumaan? Mistä löytyy nopeasti asiakkaan some-koordinaattorin puhelinnumero? HubSpotin CRM:n on helppo kerätä asiakasyrityksen alle kaikki tiedot, yhteyshenkilöt, tarjoukset sekä kaikki asiakkaan kanssa käyty kommunikaatio. Automaattisesta sähköpostikeskusteluiden tallennuksesta on paljon hyötyä koko organisaatiolle. Voit myös merkata asiakkaaseen liittyviä tehtäviä kollegoillesi ja segmentoida asiakkaitasi vaikka toimialan perusteella.

  1. Markkinoinnin automaatio

Käytätkö sosiaalisen median viestien ajastamiseen Hootsuitea? SoMe-kuunteluun TweetDeckiä tai Radiantia? Sähköpostimarkkinointiin Emaileria tai MailChimpiä? Ottamalla käyttöön HubSpotin voit ajastaa valmiiksi kaikki viestisi SoMe-kanavista uutiskirjeisiin, rakentaa automaatioputkia asiakkaillesi lähtevistä sähköpostiviesteistä ja seurata hashtageihin liittyvää Twitter-keskustelua, kaikki kätevästi samalla työkalulla.

  1. Myynnin seuranta

Paljonko myyntiä tiimisi teki viime kuussa? Kuka myyjistäsi suoriutui parhaiten? Montako tarjousta voitettiin ja hävittiin, mitkä asiakkuuksista ovat nousussa tai laskussa? HubSpotista näet myynnin tilanteen helposti ymmärrettävässä muodossa, pystyt seuraamaan myyntiputkissa kulkevien tarjousten määrää ja arvoa.

  1. Oma ja tiimin workflow

Käytätkö projektien tai tehtävien hallintaan ja suunnitteluun Trelloa tai Basecampia? Tehtävien luominen itselle ja tiimikaverille onnistuu vaivattomasti HubSpotissa, kuten myös tehtäviin liittyvä kommentointi. Hoidettujen töiden kuittaaminen tehdyksi onnistuu myös asiakkaan yhteyshenkilölle. HubSpot sopii myös asiakkaiden kanssa käytävään kommunikaatioon. Tieto töiden etenemisestä on tarvittaessa koko tiimin saatavilla, eikä piilossa sähköpostien syövereissä.

  1. Ajan ja rahan säästö

Markkinoinnin automaatiotyökalujen kuvitellaan olevan kalliita investointeja. HubSpotin saa käyttöönsä 104 €:lla kuussa. Monen muun ohjelmiston yhteiskustannuksista tulee helposti suurempi lasku. Myös aikaa säästyy kun kaiken voi hoitaa samalla helppokäyttöisellä alustalla. Todettakoon, että ottaakseen HubSpotin käyttöön ei tarvitse hylätä kaikkia vanhoja ohjelmistoja. HubSpotin saa yhdistettyä saumattomasti esimerkiksi Salesforcen tai MS Dynamicsin CRM-työkaluihin. HubSpotin käyttöönotto ei vaadi suuremmallekaan yritykselle massiivista IT-projektia.

Me Avidlyllä käytämme HubSpotia kaikkiin yllä mainittuihin tarkoituksiin, ja suosittelemme sitä sydämellisesti kaiken kokoisille yrityksille.

Jäitkö pohtimaan voisiko HubSpot helpottaa sinunkin arkeasi? Kysy myös rohkeasti lisää, miten Inbound-markkinointi ja Hubspot voisivat auttaa yritystäsi!

Voit myös ladata alta ilmaisen HubSpot-oppaamme. Sen avulla opit lisää siitä, miksi HubSpot on hyvä valinta niin markkinoinnin, myynnin kuin asiakaspalvelunkin tarpeisiin:

LATAA HUBSPOT-OPAS

Santeri Hämäläinen

Santeri Hämäläinen

santeri.hamalainen@avidlyagency.com

Head of Content, Inbound Finland

Näytä kaikki kirjoitukset

Opi ja kasva – lue lisää aiheeseen liittyviä sisältöjä

  CRM, eli Customer Relationship Management, tarkoittaa käytännössä asiakkuudenh...
Image showing Niko Siltanen 4 min read by Niko Siltanen
Myynnin automaatio - tuo maaginen myynnin tehostaja. Kyllä ja ei. Kuten kaikessa...
Image showing Henri Pallonen 5 min read by Henri Pallonen
Takana on intensiivinen viikko täynnä opettavaisia ja inspiroivia tilaisuuksia m...
Image showing Avidly Finland 9 min read by Avidly Finland