Siirry sisältöön

Ura meillä

Avidlyn tärkein ainesosa ovat erilaiset ihmiset, joiden osaamista ja luovuutta haluamme ruokkia parhailla mahdollisilla raaka-aineilla. Samaan muottiin puristamisen sijasta annamme kasvuaineksia monimuotoisuudelle ja kehittymiselle. Erilaisuudesta huolimatta meitä yhdistää tekemisen meininki – joka ei muuten jää vain meinaamisen tasolle.

Meillä on töissä lähes 260 sisukasta ja uteliasta osaajaa: neljässä maassa 16 paikkakunnalla. Ammattitaidon lisäksi meillä merkitsee asenne: rohkeat, avoimet, nopeasti oppivat ja intohimoiset tekijät istuvat parhaiten kulttuuriimme.

 

Erilaisuus on vahvuus

Avidlyssä saat keskittyä siihen, missä olet parhaimmillasi – ja omaksua uusiakin osaamisalueita. Monialaisuus on valttimme, ja siksi verkostoitumisen, osaamisen jakamisen ja oppimisen mahdollisuudet ovat valtaisat. Homman ytimessä on #yhdessä tekeminen: tulokset tehdään yhdessä luovien työkavereiden, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.

 

Menestys on joukkuelaji

Vaikka meillä on toimistoja eri puolella Suomea ja Pohjoismaita, puhallamme kaikki yhteiseen purjeeseen. Ja tietenkin järjestämme yhteisiä kekkereitä säännöllisin väliajoin!

Titteleistä ei tarvitse arjen pakerruksessa pahemmin piitata. Tärkeintä on, että hyvät ideat saavat tuulta siipiensä alle. Menestys sattuu nimittäin olemaan joukkuelaji.

 

Pidämme työntekijöistämme huolta

Homman höysteenä toimivat omat ja muiden järjestämät kurssit ja koulutukset, lounasetu, kattavat työterveyspalvelut, puhelinedut, kulttuuri- ja liikuntasetelit ja sen sellaiset – luonnollisesti.

Parhaan käsityksen tekemisen kulttuuristamme saat kuitenkin tutustumalla meihin face to face. Sovi tapaaminen, tai hae meille töihin tai harjoitteluun!

 

 

 

 

 

 

 

 

Uratarinoita: Reetta kasvoi inbound-asiantuntijasta markkinoinnin strategiksi

Reetta kataja

Kansainvälinen vaihto-ohjelma: Markkinoinnin seikkailulla Sveitsissä

shutterstock_481603612

Digimarkkinoinnin trainee-ohjelma: kokemuksia ja tavoitteita ensi vuodelle

6DS_8673 (1)